Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

Paysafecard bonus code: Kupóny zdarma!

Díky Paysafecard bonus code můžete získat skvělé výhody a kredity navíc při používání Paysafecard. Ne všechny Paysafecard bonus kódy jsou však legitimní. V tomto článku se dozvíte, jak tyto kódy získat, na co si dát pozor a jak je efektivně využít!

Eva Strnadová

Eva Strnadová

Paysafecard bonus code: Kupóny zdarma!

Díky Paysafecard bonus code můžete získat skvělé výhody a kredity navíc při používání Paysafecard. Ne všechny Paysafecard bonus kódy jsou však legitimní. V tomto článku se dozvíte, jak tyto kódy získat, na co si dát pozor a jak je efektivně využít!


Co je Paysafecard

Paysafecard je předplacená platební metoda, která umožňuje provádět bezpečné a anonymní platby online. Tato služba je oblíbená zejména mezi těmi, kteří nechtějí používat své bankovní údaje nebo kreditní karty při online transakcích.

Paysafecard je dostupná ve více než 50 zemích a podporuje různé měny. Díky jednoduchému nákupu a široké dostupnosti se Paysafecard rychle stává populární volbou pro platby ve vybraných online casinech, sázkových kancelářích, a mnoha dalších online obchodech.

Paysafecard bonus code

Paysafecard bonus code je speciální kód, který lze použít k získání bonusových prostředků nebo výhod při použití Paysafecard. Tyto kódy jsou často nabízeny v rámci propagačních akcí nebo soutěží a mohou vám přinést značné obnosy jako doměnu na váš účet.

Paysafecard bonus code může zahrnovat různé druhy výhod, jako jsou extra kredity, slevy nebo speciální nabídky na vybraných platformách. Kódy mohou být nabízeny prostřednictvím různých kanálů, jako jsou sociální sítě, e-mail kampaně nebo partnerské weby a platformy.

myPaysafe přihlašovací formulář

Jak získat Paysafecard bonus code?

Existuje hned několik způsobů, jak získat Paysafecard bonus code. Jedním z nejběžnějších způsobů je účast v soutěžích a promoakcích, které pořádá samotná společnost Paysafecard nebo její partneři. Tyto soutěže jsou často zveřejňovány na oficiálních stránkách, sociálních sítích nebo prostřednictvím newsletterů.

Dalším způsobem, jak získat Paysafecard bonus code, je sledování speciálních nabídek nu Paysafecard partnerů nebo u online obchodníků, kteří přijímají Paysafecard jako platební metodu. Tyto nabídky však mohou být časově omezené a je proto dobré pravidelně kontrolovat dostupné akce.

Paysafecard bonus code podmínky

Jakmile získáte Paysafecard bonus card, obvykle platí několik podmínek na jeho použití, například:

  • Lze jej použít pouze v kombinaci se zakoupeným PINem Paysafecard
  • Paysafecard bonus PIN je možné použít pro slevu až 50 % z částky nákupu ve vybraném e-shopu
  • Paysafecard PIN nelze směnit za hotovost
  • Paysafecard bonus code nelze použít k dobití účtu myPaysafe

 Paysafecard

Paysafecard bonus code podvody

Paysafecard bonus code podvody jsou bohužel běžným problémem, se kterým se můžete setkat na internetu. Tyto podvody často slibují generování Paysafecard kódů zdarma nebo nabízejí nelegální způsoby, jak získat bonusové kódy, což může vést ke ztrátě peněz nebo osobních údajů.

Nejčastější Paysafecard bonus code podvody

  • Webové stránky nebo aplikace slibující generování Paysafecard kódů zdarma
  • E-maily nebo zprávy na sociálních sítích nabízející nelegální kódy výměnou za osobní údaje
  • Falešné soutěže a ankety, které požadují citlivé informace

Kdykoli narazíte na Paysafecard bonus code, který se vám zdá podezřelý, buďte opatrní. Tyto podvody mohou vést k odcizení vašich osobních údajů nebo finančních prostředků.

Paysafecard bonus code generátor

Paysafecard bonus code generátor je  tím nejčastějším podvodem, na který můžete narazit. Tyto generátory tvrdí, že umí vytvářet platné kódy, ale ve skutečnosti jsou nefunkční a často infikují váš počítač viry.

Generátory kódů jsou nebezpečné, protože mohou požadovat instalaci softwaru nebo sdílení citlivých informací, což může vést k zneužití vašich údajů. Kromě toho nemohou fungovat, protože PIN kód Paysafecard je vždy generován pouze při koupi u ověřeného prodejce.

Jak funguje Paysafecard? 

Paysafecard funguje na principu předplaceného kuponu, který lze zakoupit v kamenných prodejnách nebo online. Kupon obsahuje 16místný kód, který se poté zadá při platbě na internetu.

Nákup Paysafecard

Nákup paysafecard je jednoduchý a rychlý. Stačí navštívit prodejní místo, vybrat hodnotu kuponu a zaplatit. Kód pak můžete použít k online platbám, aniž byste museli poskytovat osobní údaje nebo bankovní informace.

Poplatky za Paysafecard

Používání paysafecard je zpravidla zdarma, ale po šesti měsících nečinnosti se začne strhávat měsíční poplatek za správu zůstatku. Další poplatky mohou být účtovány za konverzi měn nebo při výběru peněz na bankovní účet.

Vklad do online casina

Pro vložení peněz do online casina se stačí přihlásit do svého herního účtu, vybrat Paysafecard jako platební metodu a zadat 16místný kód. Peníze jsou okamžitě převedeny na váš herní účet.


Paysafecard bonus code můžete získat prostřednictvím soutěží a propagačních akcí, které pořádá přímo společnost Paysafecard nebo její partneři.

Pro vklad do online casina stačí vybrat Paysafecard jako platební metodu a zadat 16místný kód bonusového kuponu, který jste získali přes soutěže nebo promoakce online.

Paysafecard bonus code generátory nejsou legitimní. Jedná se převážně o podvody, které mohou vést ke ztrátě osobních údajů nebo finančních prostředků.