Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

Vize projektu sázení online

Branding name  - BetterGambling: The Future of Responsible Authentic Gambling (Jdeme do zahraničí a toto je náš merch a vize i pro ty, kteří nemluví česky a chtěli by)

Pojďme se krátce podívat do minulosti, jak vzniknul projekt - www.sazeni-online.eu (A další domény), který pravidelně navštěvujete a odebíráte.

Ještě vám chceme poděkovat, že se neustále vracíte a že nám věříte! I těm lidem, kteří na tomto projektu pracují.

Imation60

Imation60

Vize projektu sázení online

Branding name  - BetterGambling: The Future of Responsible Authentic Gambling (Jdeme do zahraničí a toto je náš merch a vize i pro ty, kteří nemluví česky a chtěli by)

Pojďme se krátce podívat do minulosti, jak vzniknul projekt - www.sazeni-online.eu (A další domény), který pravidelně navštěvujete a odebíráte.

Ještě vám chceme poděkovat, že se neustále vracíte a že nám věříte! I těm lidem, kteří na tomto projektu pracují.


Záhada velkého hazardní historického třesku

Všechno začalo v zahraničí (Historicky se můžete na internetu dopátrat 8 let od vzniku webu Sázení online).

Kdy jsme začali sbírat informace o;

Projekt nefunguje za dobré slovo, ale funguje na bázi affiliate programu;

Nějak jsme začít museli

Jsme nadšení sázkaři a hazardní hráči (Rádi riskujeme a máme rádi adrenalin). Proto jsme začali tím, čemu rozumíme nejlépe (Nezapomínejme/te, že jsme jenom lidi a až nemusíme mít vždy pravdu, jsou to pouhé zkušenosti a pracovní nadšení). Prostě jsme se chtěli podělit s ostatními o;

Fotka z roku 2016 z wordpressové verze...

Stránka z roku 2016 webu www.sazeni-online.eu

Šedé a ne moc diskutované stránky/problémy hazardního prostředí

Setkali jsme se s lidmi, kteří toto odvětví velmi odsuzují. Není se čemu divit. Mnoho lidí má s tímto odvětvím problémy. My jsme se rozhodli, že z podpory našich čtenářů a klientů vymyslíme něco, co bude na trhu unikatní (Více níže) a problémy budeme řešit. Začali jsme psát o problémech v hazardním prostředí a též jsme se začali vyptávat našich čtenářů, co je doopravdy zajímá.

Všechny výše popsané produkty zlepšujeme a pokračujeme v nich. Aktuálně jsme projekt rozdělili na více webů a to kvůli české legislativě;

www.sazeni-online.eu, www.casinohrac.cz, www.sazeni-online.cz

Ještě sem přihodíme jedno zábavné video, jak jsme „firemě z naší strany nomádsky“ začali tento projekt budovat ze státu Vietnamu:

Jaký je vědomý směr Sázení online a kdo je doopravdy za tím

Trochu jsme nakousli výzvu, kterou se pokusí firma Autentická media rozlousknout. Rádi bychom do velkého porovnávače online kasín a sázkových kanceláří, vložili autentické terapie. Nejenom, že budeme pro naše čtenáře hledat kvalitní produkty na hazardním trhu, ale taky najdeme způsob, jak se dostat globálně na vyřešení závislostí

 

Zdroj chat-gpt:

V České republice je odhadováno, že závislost na hraní automatů, online hazardních her a sázení má přibližně 100 až 120 tisíc lidí. Tento počet roste, což je spojeno s dostupností a rozšířením internetových hazardních her​ (iROZHLAS)​​ (CT24)​​(e15.cz)​.

Obecně problémy s hazardem mohou mít až půl milionu obyvatel, přičemž největší část proher hráči utrpí na technických hrách na automatech​ (CT24)​. Hazardní hry mají významné negativní dopady na jednotlivce i jejich rodiny, zahrnující finanční problémy, zadlužení a rozpad rodin​ (e15.cz)​.

Nová legislativa a regulace hazardu, která vstoupila v platnost od ledna, by měly pozitivně ovlivnit statistiky a snížit počet závislých hráčů​ (CT24)​.

Řešení a jak mě to napadlo

Myslím si (Píšu za sebe), že řešním na tento problém je edukace a otevření se veřejnému publiku v této komunitě. Zákazem hazardních her, problém nevyřeší. Člověk si začne ventilovat závislost někde jinde. 

Jak mě to napadlo? Jelikož jste si mohli ve videu všimnout, že jsem pobýval ve Vietnamu. Zde jsem načichnul k buddhismu. Buddhismus v Evropě chybí (Ne, že bych chtěl někomu říkat, co má dělat nebo následovat nějaké vyznání) a je potřeba o něm mluvit. Neboli jak najít klid, v tak pracovně chaotické Evropě. 

Většina firem mluví o těchto věcech (ohleduplnosti), ale já je doopravdy žiju. Hazardní odvětví, tento směr určitě ocení.

Vybudování kvalitní komunity v hazardním a sportovním odvětví

Myslím si (myslíme si), že je to dobrá zábava, ale se vší mírou. Existují zde lidé, kteří se například sázením živí. K tomuto tématu jsme začali pracovat na živé TVshow - Svět zdravých a úspěšných hráčů;

Tohle je cesta, jak se dostat k fanouškům kurzového sázení a trochu tento směr otevírat a zlepšovat (aspoň se o to pokusit).

 

Mimo jiné, plánujeme jít i do světa, ale prvně chceme vybudovat silnou základnu v ČR. Takže pokud se ti naše vize a směr líbí, můžeš se k nám přidat a i nás odebírat.

Děkujeme za tvoji pozornost,

A pojďme do práce!

Lubomír