Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

Exkluzivní soutěž EURO 2024 o 200€ s Boomerang!

Po dobu konání EURO 2024, tedy od 14. června do 14. července 2024 míří sázkařská soutěž na sázkovou kancelář BOOMERANG, kde si zahrajete o pěknou porci prize money, a to rovných 200€! Co bude soutěž obnášet, jaká jsou pravidla a jak se můžete registrovat, to vše naleznete v článku níže.

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Exkluzivní soutěž EURO 2024 o 200€ s Boomerang!

Po dobu konání EURO 2024, tedy od 14. června do 14. července 2024 míří sázkařská soutěž na sázkovou kancelář BOOMERANG, kde si zahrajete o pěknou porci prize money, a to rovných 200€! Co bude soutěž obnášet, jaká jsou pravidla a jak se můžete registrovat, to vše naleznete v článku níže.


Pravidla sázkařské soutěže s BOOMERANG

Je naší milou povinností oznámit, že sázkařská soutěž pod hlavičkou webu sazeni-online.eu se od 14. června do 14. července 2024 (tedy po celou dobu konání EURO 2024) exkluzivně přesouvá na sázkovou kancelář BOOMERANG a platí jak pro nové účty, které se registrují přes kterýkoliv přesměrovací link na této stránce, tak i pro účty stávající, které zadají promo kód: SAZENIONLINE

V čem to celé spočívá? Pět nejúspěšnějších sázkařů (tedy těch s největším YIELDEM na konci měsíce) si rozdělí rovných 200€!

Co to znamená pro vás, coby sázkaře a soutěžíci? V první řadě naprosto jednoduchou registraci účtu do soutěže, pomocí TOHOTO ODKAZU, nebo kteréhokoliv přesměrujícího odkazu (např. i skrze banner níže) na této stránce.

Pravidla pro účast v soutěži s BOOMERANG

1. Zaregistrujte svůj hráčský účet na webu sázkovky BOOMERANG přes kterýkoliv odkaz na této stránce. Pokud už účet máte, v sekci PROMO KÓD zadejte kód SAZENONLINE

2. Proveďte úvodní vklad na účet v minimální výši 20€

3. Minimální počet sázek: Alespoň 15 vsazených tiketů po minimálně 5€.

4. Minimální výše kurzů: 2.0 a výše (platí pro AKU i SOLO tikety).

5. Kritérium vyhodnocení: YIELD.

6. Zahájení sázkařské soutěže: 14.06.2024

7. Ukončení sázkařské soutěže: 14.07.2024

8. Vyhlášení výherců a předání cen: proběhne den po skončení soutěže a odpovídající částky budou hráčům automaticky připsány na jejich účty.

Jaké jsou ceny pro výherce?

Tady už to začíná být hodně zajímavé! Celkový prize pool se totiž pohybuje ve výši 200 €, přičemž vítěz bere rovných 100 € na svůj hráčský účet!

1. místo 100 €
2. místo 50 €
3. místo 25 €
4. místo 15 €
5. místo 10 €

Kdy bude soutěž vyhodnocena?

Vyhodnocení proběhne po skončení soutěže a odpovídající částky budou hráčům automaticky připsány na jejich herní účty.

FAQ (Časté otázky)

Mohu se soutěže zúčastnit, pokud na BOOMERANG svůj hráčský účet mám? Ano! Stačí zadat kód SAZENIONLINE v sekci promo code.

Podle čeho se určují výherci? Hlavním ukazatelem pro vyhodnocení je YIELD - tedy čistý zisk sázkaře. (více o tom jak funguje YIELD najdete v tomto článku: https://www.sazeni-online.eu/akademie/akademie-kurzoveho-sazeni/navratnost-investice-roi-yield)

Kolik musím tedy vsadit tiketů, abych mohl vyhrát některou z cen? Musíte vsadit aspoň 15 tiketů s minimálním vkladem 5 € (či více) a minimální výší kurzů 2.0 a vyšší.

Musím provést počáteční vklad, abych se mohl soutěže účastnit? Ano, stačí si nadotovat 20€ na svůj účet na BOOMERANG.

Co když budu mít na tiketu některý zápas zvadován (VOID)? Pokud po voidu není kurz na vyhodnoceném tiketu aspoň 2.0, pak se tento tiket nepočítá do celkového počtu vsazených tiketů a musíte vsadit tiket jiný.

Kdy se mohu do souteže registrovat? Soutěž startuje od 14. června a končí 14. července 2024, tedy po celou dobu konání EURO 2024.

Na jaké sporty mohu sázet? Tohle záleží pouze a jen na vás! Musíte pouze dodržovat podmínky kurzu aspoň 2.0 (a vyšší), vklad alespoň 5 € a minimálně 15 vsazených tiketů pro účast v soutěži.

Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu