Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

Sázkaři, nemáte dost bonusů? Spěchejte do Sportazy

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázkaři, nemáte dost bonusů? Spěchejte do Sportazy


Moc dobře víme, že jste stejně jako my lačni po bonusech, a proto nám dělá nesmírnou radost představit vám naši partnerskou sázkovou kancelář Sportazu, v níž se to zajímavými promoakcemi jenom hemží. Pečlivě si prostudujte, jaké bonusy na vás u Sportazy čekají.

100% bonus za váš první vklad do výše až 2 500 Kč / 100 €

Prvním krokem k získání skvělého vstupního bonusu je úspěšná registrace, která vám zabere sotva pár minut. Jako nově registrovaný sázkař máte k dispozici 100% bonus k vašemu prvnímu vkladu, a to až do výše 2 500 Kč, popř. 100 €. Abyste se pro bonus kvalifikovali, musíte nejprve výši vašeho prvního vkladu jedenkrát (1x) prosázet sázkami s min. kurzem 1.50.

Po připsání bonusu stačí splnit několik jednoduchých podmínek. Dejte si pozor, jestli ke vkladu prostředků do sázkových kanceláří používáte Skrill nebo Neteller, právě v takovém případě byste totiž o nárok na bonus přišli. 

Vstupní bonus u Sportazy

 

50% reload bonus až do výše 12 500 Kč / 500 €

Vstupním bonusem to teprve začíná. Pravidelní sázkaři si mohou přilepšit každý týden! Stačí splnit podmínky fantastického 50% reload bonusu a odměna až do výše 12 500 Kč / 500 € může být vaše.

Reload bonus je vázán k vašemu prvnímu vkladu v týdnu a podmínka pro jeho kvalifikování je stejná jako v případě vstupního bonusu, tedy jedno (1x) prosázení vkladu sázkami s min. kurzem 1.50.

Tento skvělý bonus nenabízí jenom Sportaza, ale i sázkové kanceláře Powbet, FEZbet, Librabet a Rabona. Více informací o tomto pravidelném reloadu naleznete v našem článku Znáte skvělý týdenní reload bonus do výše 500 € u našich partnerských sázkových kanceláří?

10% Accumulator boost

Na své si u Sportazy přijdou i zarytí zastánci „akovek“. Právě pro ně je připraveno 10% navýšení výhry v rámci promoakce zvané Accumulator boost.

Podstatou této akce je navýšení vaší výhry u AKO tiketu, a to o rovných 10 %! Aby se sázkař mohl účastnit této promoakce, musí podat AKO sázku s minimálně třemi příležitostmi (každá v min. kurzu 1.80). V případě, že bude tiket výherní, obdrží sázkař dodatečnou 10% výhru (počítáno z celkové výhry).  

Chcete cashback? Žádný problém

V týdnu se vám moc nedařilo a nějaké peníze jste prohráli? Nepropadejte panice! Díky cashback bonusu můžete část ztraceného obnosu získat zpět.

Každý sázkař má nárok na 10% cashback z celkových týdenních ztrát. Celková výše ztrát je definována jako celková výše sázek mínus (-) celková výše výher mínus (-) připsaná výše bonusů a výběrů mínus (-) výše aktuálního zůstatku v době požádání o cashback.

Kvalifikační období této promoakce je od pondělí (00:01) do neděle (23:59). Minimální cashback, o který lze zažádat, je 500 Kč / 20 €, popř. ekvivalent v jiné měně, maximální cashback je 12 500 Kč / 500 €.

Získejte 10 % ve formě cashbacku zpět

Cashback obdržíte ve formě bonusu a před výběrem ho musíte min. třikrát (3x) protočit. Cashback bonus je k dispozici sázkaři jednou týdně. O bonus nelze požádat, pokud existuje aktivní požadavek na výběr. O bonus musít sázkař zažádat prostřednictvím live chatu nebo na mailu support@sportaza.com.

Příležitostné free bety

Výše zmíněnými bonusovými nabídkami to nekončí. Sportaza totiž nabízí i mnoho příležitostných free betů, o kterých bývají sázkaři informováni prostřednictvím e-mailu. Radíme vám také pravidelně nahlížet do sekce „Promotions“.

Těšit se můžete např. na free bety k fotbalovým akcím jako jsou zápasy Ligy mistrů, Evropské ligy, kvalifikace na MS apod. Tenisové sázkaře potěší bonusové nabídky ke Grand Slamům atd.