Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

PSG od léta bez svého hvězdného tria? Podle deníku Marca je to možné

Roman Mráz

Roman Mráz

PSG od léta bez svého hvězdného tria? Podle deníku Marca je to možné


V létě by mohli v pařížském dresu skončit ofenzivní hvězdy Mbappé, Messi i Neymar. Informace o problémech v kabině PSG přinesl španělský deník Marca s odvoláním na francouzského novináře Daniela Riola. Podle něj se francouzský celek nachází po vyřazení z Ligy mistrů v personální krizi nejen mezi samotnými hráči, ale i v klubovém vedení.

Brzký konec v LM, nedaří se ani v Ligue 1

Před pár týdny jsme přinesli našim čtenářům informaci o snaze PSG udržet svůj ofenzivní klenot Mbappého, když nabídlo francouzskému reprezentantovi astronomickou smlouvu na dva roky ve výši 50 mil. eur. Od té doby to však jde s pařížským celkem od desíti k pěti a hrozí, že mu v létě odejde i jihoamerické duo Messi s Nemyarem.

Nečekané vyřazení z osmifinále Ligy mistrů od Realu Madrid se zřejmě podepsalo na hráčském rozpoložení a PSG klopýtá i v domácí Ligue 1, ve které francouzský celek zvítězil v jediném utkání z posledních tří zápasů.

V nedělním zápase 29. kola utrpěl PSG debakl na půdě Monaka 0:3 a nutno říct, že výkon hostů měl daleko do stavu optimálního. Domácí titul by mu při náskoku 12 bodů na druhý Olympique Marseille sice už zřejmě neměl utéct, přesto má situace v Paříži daleko do sluncem zalité pohody.

Opustí PSG Neymar, Messi s Mbappem?

zdroj: www.onzemondial.com

Neymar čelí kritice a kabina PSG v rozkladu

Podle francouzského novináře Daniela Riola se nyní PSG nachází ve stavu apatie napříč celým klubem, počínaje hvězdami Messim, či Neymarem až po samotné klubové vedení. Bídný přístup k fotbalu má údajně především Brazilec Neymar, který poslední dobou schytává kritiku od pařížských fanoušků za svojí laxnost a životosprávu.

Neymar už trénuje jen minimálně, k přípravě přijíždí v žalostném stavu, téměř opilý."

Fanoušky nezajímají jeho zas..né blbinky ani jeho dokument na Netflixu. Nejlepší by bylo mu podepsat šek a nechat ho jít. Klubu hrozně ubližuje, ničí ho."

O Nemyara by podle britských médií měly mít zájem kluby z Premier League, konkrétně Newcastle a Manchester City. Další z hvězd hrající za pařížský celek Argentinec Messi pro změnu údajně přemýšlí o tom, že by se vrátil v létě zpět do Barcelony.

A to zřejmě nejsou jediné problémy uvnitř PSG. Deník L'Equipe přišel s informací, že je kabina paříského celku rozdělena na francouzsky a španělsky mluvící část. Zdá se tedy, že následující týdny a měsíce budou v Paříži cokoliv, jen ne nezáživné a nudné. O situaci uvnitř klubu vás budeme i nadále informovat na našem webu.