Sleduj nás na Instagram Sleduj nás na Facebook Sleduj nás na YouTube Sleduj nás na TikTok
Evropské sázkovky a casína | cz
Výběr obsahu
Výběr regionu

Okořeňte si French Open populární soutěží Survivor

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Okořeňte si French Open populární soutěží Survivor


Druhý Grand Slam sezóny startuje na pařížské antuce již v neděli 22. května a sázkové kanceláře Tipsport a Chance si pro své sázkaře připravily populárního Survivora. Stejně jako v případě Survivora k Australian Open je podstatou hry správně tipnout postupujícícho do dalšího kola v rámci tenisového pavouka. Účast v soutěži vás nic nestojí.

Survivor French Open 2022

Roland Garros začíná ve francouzské metropoli již v neděli 22. května a vy si jej můžete okořenit dvěma strategickými soutěžemi – Survivorem! Tipujte, komu se zadaří v jednotlivých fázích mužské i ženské dvouhry tohoto prestižního podniku a postupujte blíže k cíli. Během všech kol je přitom možné jednoho hráče a hráčku zvolit pouze jednou.

A jaké odměny na hráče čekají? U mužské dvouhry Survivoru je počáteční dotace 300 000 Netů, u ženské 500 000 Netů. Za každého člena největší sázkařské komunity, který se zapojí do mužského singlu Survivoru, se navíc dotace navýší o 10 Netů. V případě ženského singlu o 5 Netů. Příklad? První kolo mužské dvouhry Survivoru natipuje 20 000 soutěžících. Nejúspěšnější tipující, který projde nejvíce koly (bude mít nejvíce úspěšných tipů), tak získá až 500 tisíc Netů! V případě, že výherců bude více, cena se mezi ně rozdělí.

Vsaďte si a sledujte zápasy z French Open živě na TV Tipsport

Jak se Survivoru zúčastnit?

Survivor je zdarma a hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

V mužském i ženském pavouku Roland Garros se odehraje celkem sedm kol. Do Survivoru se musíte zapojit ihned v prvních kolech obou dvouher, v průběhu soutěže už k tomu nedostanete příležitost.

Soutěžní princip je jednoduchý. Do dalšího kola vždy postoupí pouze úspěšní tipující. Vaším úkolem je si v každém kole mužského a ženského pavouku tipnout jednoho tenistu a jednu tenistku, kteří podle vás postoupí do další fáze. Daného hráče a hráčku už si ale v následujících kolech nebudete moct zvolit. Každého účastníka grandslamového turnaje si lze tedy vybrat pouze jednou. Pokud váš favorit/favoritka postoupí, jdete s ním/ní do dalšího kola i vy. Když vypadne, hra pro vás končí. Své tipy můžete libovolně upravovat do uzávěrky daných zápasů v rámci daného kola. V případě, že máte na aktuální kolo natipováno a duel vámi zvoleného tenisty/tenistky už začal, tak přetipovat již není možné.

Ilustrativní příklad

Ze zápasů úvodního kola singlistů se mi zamlouvá postup Grigora Dimitrova. V prvním kole tak tipuji Bulhara. Uspěl? Jdu dál. Ve druhém kole ukazuji na Alexe Zvereva (Dimitrova zvolit nemůžu, protože jsem ho tipoval v kole prvním). Opět trefa do černého? Super, čeká mě 3. kolo. V něm se mi líbí Dominic Thiem. Další zásah.

Následuje osmifinále, čtvrtfinále a semifinále. Z účastníků fáze TOP 4 ve složení Daniil Medveděv, Stefanos Tsitsipas, Rafael Nadal a Carlos Alcaraz si vybírám Rafu. Trefa! Teď už jen zbývá určit vítěze finále mezi Tsitsipasem a Nadalem. A tady je to pro mě jasné, klikám na řeckého borce (Španěla tipovat nemůžu, „využil“ jsem ho v semifinále).

200 Kč zdarma u Chance za registraci

Jak je vidět z uvedeného příkladu, je zapotřebí jisté dávky prozíravosti. Dívat se dopředu a své top favority si „šetřit“ do pozdější fáze soutěže/turnaje. Kdo bude v semifinále? Kdo by to mohl celé vyhrát (abych si daného tenistu–budoucího vítěze vybral právě až v klíčové bitvě o titul a ne dříve)?

Když se vám stane, že už nemůžete nikoho tipovat, protože jste všechny tenisty zahráli v minulých kolech, počítá se vám součet úspěšných tipů. Pokud tedy nemůžete tipovat finále, máte šest úspěšných tipů. A pokud nebude mít nikdo více, získáváte podíl.

A kde tedy hrát? Obě soutěžní stránky najdete po přihlášení na herní konto v záložce „SOUTĚŽE“ (a to i v nativní aplikaci v sekci „MŮŽU HRÁT“). Po natipování však chvilku potrvá, než se soutěžní dlaždice aktualizuje a přesune se do sekce „ÚČASTNÍM SE“. Tipovat můžete i z detailu zápasů k French Open (záložka „SURVIVOR“).